Welkom op NailStyLe !

Verzorgde handen zijn een must.

Je gebruikt je handen in zoveel situaties dat je je niet kan veroorloven er geen aandacht aan te besteden. Bij een begroeting reik je elkaar vaak de hand, en je kan maar hopen dat je een frisse toegestopt krijgt…

Meer en meer mensen hechten belang aan hun handen, zowel vrouwen als mannen. In de Verenigde Staten wordt bij manicures voor mannen niet gefronst, zoals bij ons nog vaak wel het geval is. Manicures of mini-spa’s vind je in steden zoals New York op letterlijk elke straathoek. En terecht, want handverzorging en vooral nagelverzorging is niet zo eenvoudig als men zou denken.

Het is niet voor iedereen gemakkelijk om sterke nagels te laten groeien, en al zeker niet om ze lang te houden. Broze nagels breken makkelijk, met vaak pijnlijke gevolgen. Dit is waarom veel dames tegenwoordig naar kunstnagels grijpen.

frenchmanicure
French manicure.

Ik hou ook meer van de term “kunstnagels” dan uitdrukkingen als “valse nagels”. Tenslotte zeg je toch ook niet over je oogschaduw dat je “valse oogleden”  hebt? Nu ja, “kunst” komt van kunstmatig, dus zoveel beter dan “vals” is het niet maar het klinkt beter. ;)

Gels, kleurgels, nailart of zelfs de glue-on nails die je in de supermarkt koopt zijn allemaal manieren om je eigen nagels mooier te maken – gesteld dat ze met enige kennis van zaken zijn aangebracht, en net zoals bij andere make up heb je hier ook kwaliteits- en prijsverschillen.

En laat ons eerlijk zijn: sommige nagels zijn echt als kunstwerkjes versierd! Hoewel een gewone french manicure of een naturel zelfs al knap kan zijn. Als het maar bij je past!

nailart
Toegegeven, praktisch zal dit niet zijn om je afwas mee te doen, maar het ís knap gedaan!

Of je nu professional bent, zelf kunstnagels hebt of het gewoon mooi vindt, op NailStyLe ben je welkom voor de laatste nieuwigheden, productreviews, probleemoplossingen, tips en tricks voor plaatsing en onderhoud van kunstnagels, uitleg bij opleidingen en cursussen, …

Deel zeker je mening door een berichtje achter te laten!
Als je interesse hebt in een onderwerp en je wil dit graag delen met ons, kan je me bereiken via mail. Wie weet krijgt jouw topic snel een plaatsje op de site!

Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.