Volgorde gelnagels: spiekbriefje…

OPI Axxium Gel productsWie aan het oefenen is en soms nog wel eens de stappen vergeet, zou hiermee wel eens geholpen kunnen zijn! Tijdens mijn opleiding was ik in het begin te veel bezig met precies te werken, zodat ik wel eens de volgorde vergat. Ik heb toen dit stappenplan opgesteld.

De routine komt vanzelf wel na een tijdje, en dan heb je dit blad absoluut niet meer nodig. Maar beter juist werken met een cheatsheet ernaast, dan zomaar wat doen, een boel vergeten en je arme model met onafgewerkte nagels naar huis sturen. ;)

Stiekem ook gewoon handig om ergens te hebben liggen misschien… de ene dag is tenslotte de andere niet, right?

stappenplan volgorde gelnagels

Dit downloaden als een documentje dat je makkelijk kan afprinten? Dat kan je hier doen! Het bestandje opent in een nieuw venster. Opslaan op je computer kan door rechts te klikken op die pagina of op de “hier” hierboven, en te kiezen voor “opslaan als”. Je kan het bestand dan hernoemen en bewaren. Het bestand heeft het pdf-formaat, en om dit te kunnen openen heb je de gratis Adobe Reader nodig.

Nog een paar bemoedigende woordjes…

  • Geef niet op! Zeker als je niet heel handig bent, erger je je in het begin aan hoe snel die gel toch lijkt te lopen. Werk met dunnere lagen, leer die gel meester worden met je penseel. It’s the only way…
  • Oefen niet alleen in de les maar ook thuis. Je kan nageltrainers vinden, of al je vriendinnen aanspreken. Oefenen is de beste leerschool!
  • Werk op je gemak. Snel een setje afwerken voor je ergens naartoe moet is geen goed idee, zeker niet in het begin. Traag maar juist is beter dan snel maar ze-liggen-er-allemaal-af-na-drie-dagen.
  • Stel vragen! Hier, of aan je lesgever! :)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.