Shellac pastels bij CND

cnd shellac sweet dreams smallZowat alle grote nagelmerken hebben voor dit voorjaar een pastelcollectie, dus CND ook. De CND Shellac Sweet Dreams collectie bevat 5 schattige pasteltintjes. CND is altijd mee met de laatste trends en zet volop in op hun Original Power Polish!

Shellac is eigenlijk de merknaam waardoor iedereen momenteel “gellak” gebruikt. In 2010 introduceerde CND dit type nagellak-als-gel (of gel-als-nagellak?) om op die manier een wereldwijde evolutie in de nagelbranche te ontketenen. Kenmerken zijn de prachtige glans gedurende 14 dagen minimum, de onmiddellijke droogtijd en de makkelijke applicatie. Daarenboven blijft alles perfect zitten zonder dat er stukjes afbreken en wordt de nagel zelf niet beschadigd: niet tijdens het aanbrengen, niet tijdens het verwijderen.

Om dus maar even te zeggen dat er wel meer types gellak zijn, maar Shellac is alleszins enkel en alleen van CND.

Terug naar de voorjaarscollectie nu!

De vier kleuren zijn zo lente als maar kan. Nu de zon er zo stilaan door begint te komen is het het moment om deze kleuren eens een kans te geven – negeer die kou gewoon. Cake Pop is crèmekleurig roze, subtiel en verfijnd. Lilac Longing is pastelpaars, iets gedurfder dan roze maar nog wel redelijk traditioneel. Wie echt gek wilt doen, kiest voor Azure Wish, een lichtblauwe kleur, of Limeade, een lichtgroene (en dat is mijn favoriet natuurlijk – wie de blog wat volgt weet dat ik het nogal heb voor groene lakjes ;) ).

cnd shellac sweet dreams collection

Nieuw in deze reeks is het feit dat je kleurtjes kan over elkaar gebruiken om een andere intensiteit te krijgen of een heel nieuwe tint kan fabriceren. En met de vijfde kleur, Grapefruit Sparkle, geef je een allerliefste glitter aan eender welke nagel (of allemaal, want het is echt sweet).

Limoen met een sparkle voor mij, graag!