ProNails Zomercollectie 2013: Bring out the sun!

Vandaag stelde ProNails de collectie voor aankomende zomer voor! Ze voorspellen opnieuw meer winters weer, maar na het zien van die zomerse kleurtjes ben ik echt helemaal in zomersfeer. Damn you snow!

In ProNails’ SS13 zitten maar liefst 3 nagellakcollecties, en tegenhangers in gel en hun eigen gellak-lijn, SoPolish.

Kleurtjes om te willen, serieus. En alle nagellakken zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde.

Aquatics

In de Aquatics reeks nagellakken zit er gegarandeerd eentje dat past bij jouw bikini. Knalgeel, dieproze, oranje-koraal, zomers blauw, blauw-groen en zachtroze om uit te kiezen, al dan niet af te werken met een glitterende toplaag. Als de Ocean Glitz, de glitter top coat van deze collectie, even knap is als de Decadent in Diamonds van vorige collectie, zitten we goed! Een must-have eigenlijk!

Matt Couture

Heb je het liever wat rustiger, zijn er de lakjes uit de Matt Couture reeks. Deze hebben zoals de naam het doet vermoeden een matte finish en hebben dus geen top coat nodig. Je kan kiezen uit een beige, taupe of krijtwitte tint.

Nomads

De Nomads nagellakken hebben een safari-look meegekregen. Denk diepe kleurrijke outfits, aardetinten, pluimen, … Ook hier weer diverse kleuren: iets beige, zachtroze, oudroze, een oker-koperkleur, zacht paars en een heel speciaal blauw.

SoPolish & Gellak

De mooiste kleuren uit de nagellak-collecties komen ook terug in SoPolish en Gellak UV Gel. SoPolish is ProNails’ lijn van gel nagellak. Snelle uitharding en 2 weken perfect gelakte nagels. De Gellak UV Gel is een echte UV-gel met alle klassieke eigenschappen voor het bekomen van prachtige gelnagels: stevigheid, duurzaamheid en perfecte shine tot aan de volgende bijwerking. Voor deze behandelingen moet je bij een ProNails expert zijn.

Persoonlijke favorieten

Totally in love with

  • 302 Kiss My Feet – Topkleurtje voor de zomer!
  • 300 Cotton – Dat mat in combinatie met dat grijzige lijkt me heel classy!
  • 310 Indigene Graffiti – Het mag wel wat opvallen met dat paars.
  • 311 Outback Jeans – Can’t help it, die glittert, dus ik ben verliefd… ;)

Naast de nieuwe kleurtjes hebben ze ook top nail art voor het nieuwe seizoen, maar meer daarover volgende keer… Check het making-of filmpje hier!

Een gedachte over “ProNails Zomercollectie 2013: Bring out the sun!

  1. Pingback: Matte is here to stay! | NailStyLe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.