Pronails Premium Salon = premium service!

Pronails Premium Salon Heidi Dupon WingeneVandaag bezocht ik het Pronails Premium Salon in Wingene. Het Instituut Heidi Dupon is een van de twee die zich in België officieel Pronails Premium Salon mag noemen. (Er komen er nog aan! Keep watching!) Waar die naam voor staat, en hoe de professionele producten van Pronails eruit zien, dat wilde ik maar wat graag eens van naderbij gaan bekijken…

Toegegeven, het was een eindje rijden. Ik woon in het Antwerpse, en een honderdtal kilometer en een paar wegenwerken (we zijn uiteraard in België) verder kwam ik bij Heidi aan. Vanaf dan? Helemaal zen. En dit is waarom.

Pronails Premium Salon

Een Premium Salon van Pronails is stylish, en dat begint al op de oprit. Een mooie parking met bomen op gezellig gele grind. Een fijn modern ogend gebouw, en een blitse Pronails Mini voor de deur. De toon wordt dus al meteen buiten gezet. ;)

Stap je binnen, zit je volledig in de Pronails-vibe. De Pronails-kleuren (zwart, wit en zalmroze) komen terug in het interieur. Stijlvolle meubeltjes, een handige werktafel, licht dankzij veel ramen en ruim dankzij slim gebruik van de ruimte. Je kijkt door het raam en ziet groen – geen voorbijrijdende auto’s of passanten, gewoon rust. Ideaal.

Pronails premium salon Wingene Pronails premium salon Wingene 2

Heidi Dupon

Heidi is een supertoffe dame die al een aantal jaren als nagelstyliste aan de slag is. Ze volgde een paar opleidingen en maakte zo van haar hobby haar beroep. Het concept van de Premium Salons sprak haar onmiddellijk aan: ze is echt blij dat ze het uithangbord van het merk mag zijn op deze manier.

Hoewel ze al met meer producten heeft gewerkt in het verleden, is ze overtuigd van de sterkte van Pronails. De kwaliteit van de producten is gegarandeerd en ook haar klanten zijn er gelukkig mee. Waar ze ook heel veel van houdt, is dat Pronails mee innoveert. Regelmatig nieuwe kleuren (in zowel gel, SoPolish als nagellak) vindt ze bijvoorbeeld zeer belangrijk. Maar ook blijft Pronails producten brengen die het werken als nagelstylist vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Gelixir gel. En verder kan je als Pronails nagelstylist ook rekenen op blijvende opleidingen, vervolmakingscursussen, …

En die kennis voel je als klant. Heidi vertelt je bij elke stap in de behandeling wat ze doet, en waarom ze het doet. Ze vertelt iets over de gebruikte producten, de laatste trends in kleuren en waarom het bij andere merken soms mis gaat. Het is waarschijnlijk omdat het me gewoon ook boeit, maar ik vind die uitleg altijd wel interessant. :)

Heidi Dupon

SoPolish

Ik koos voor een behandeling met SoPolish, de gel polish-lijn van Pronails. De keuze is enorm, maar ik ging naar huis met de kleur Kiss My Feet (op mijn vingernagels weliswaar ;) ) uit de nieuwe zomercollectie. En het is écht wel flashy, maar ook nog best draagbaar. Knaloranje werkt prachtig met donkerblauw, kon ik vaststellen… ;)

SoPolish lijkt heel makkelijk aan te brengen. Het proces gaat in 4 stappen. Eerst worden de nagels in vorm gevijld en heel goed vetvrij gemaakt met Cleanse. Het vetvrij maken is cruciaal voor de hechting en de houdbaarheid. Opruwen van de nagel komt er niet aan te pas – absoluut niet! Daarna komt er een basislaag op, de SoPolish Start. Er zijn verschillende starts voor verschillende nageltypes. Daarna volgen twee dunne laagjes kleur die telkens afzonderlijk moeten uitharden. En afsluitend komt er een laagje SoPolish Shine bovenop, die de glans gedurende de ganse periode verzekert.

Heidi brengt elk laagje aan en vertelt er ook bij hoe het werkt. Ze gebruikt bij mij de SoPolish Start Dry & Brittle, omdat ik eerder iets had verteld over dat afweken bij mij altijd vrij moeizaam gaat. Ik blijk dus vrij broze, breekbare nagels te hebben. Ik vond het echt super dat ze uit mijn uitleg kon afleiden waar ik best mee geholpen zou zijn. Geen standaard snel-snel en on to the next dus, maar echt luisteren en tijd nemen om je nagels te analyseren.

pronails sopolish pronails sopolish kiss my feet

pronails kiss my feet

No Nonsense

Ik was toe aan een ontspannende namiddag, en die heb ik echt wel gekregen. Een oase van rust, een gezellige babbel en naar huis met prachtige nagels: beter kan eigenlijk niet. Ik hou van de no nonsense sfeer van de Premium Salons. Een stijlvol ingericht interieur, en naar buiten met een onberispelijke manicure.

Ook handig: alle Pronails producten voor thuis kan je gewoon daar in het Salon kopen. Een matching nagellak voor bij je nieuwe gelnageltjes? Of een crazy Instant Nail Design? Daar te koop, uitgestald op mooie displays. Enige probleem is dus nog kiezen… ;)

Heidi Dupon past ook volledig in het plaatje. Echt iemand die weet waarover ze praat.

Nagels mogen paars zijn of fluo oranje, met of zonder nail art, als ze maar verzorgd zijn en mooi geplaatst. Of het nu met gel is of gewoon met nagellak.

Volledig akkoord!

Nogmaals dank aan Heidi voor de vriendelijke ontvangst (en de prachtige nagels!).

pronails premium salon pronails premium salon nagellak pronails premium salon interieur pronails premium salon apple pronails premium salon pedicurepronails premium salon uitzicht