Outfit kiezen? Werk op basis van je nagels!

Hebben jullie dat ook, dat jullie uren voor de kleerkast kunnen staan en maar niet kunnen kiezen wat aandoen, ook al hangt heel de kast vol? Of het nu is om te gaan werken, of voor een avondje uit, ik weet echt nooit wat kiezen en heb verschillende dingen in mijn hoofd, om me dan later te bedenken dat ik toch beter dat ander had genomen.

Hàtelijke eigenschap aan mezelf. Maar ik deel ze gelukkig met een boel andere vrouwen. Ik heb echter twee tips om dat soort twijfels wat te beperken. En een van de twee is nagelrelated!

  • Leg de avond ervoor klaar wat je wilt aandoen. Als ik dat nog doe voor ik naar bed ga en echt wel naar bed wíl, spendeer ik veel minder tijd aan staan draaien voor de kleerkast. Misschien is het ochtendlijke “geen-zin-om-te-gaan-werken” gevoel de oorzaak van mijn besluiteloosheid.
  • Lak je nagels in een opvallende of modieuze kleur. Werkt echt! Doordat je nagels niet bij elke outfit of elk paar schoenen zullen passen, wordt de keuze al heel wat beperkter en moet je dus niet zo staan twijfelen. Momenteel zijn de mijne donkerblauw: gaat mooi met wit, rood, donkerblauw, … maar pasteltinten laat ik dan voorlopig weer beter in de kast hangen.

Eventjes ongerelateerd: bij te erge twijfel, of bij te weinig tijd om iets uit de kast te vissen, ga voor een jeans en een wit t-shirt. Twee elementen in de kast waar je echt in mag investeren. Een jeans en wit shirt zien er altijd stylish uit, op voorwaarde dat ze bij je figuur passen. Niets te klein, maar ook niet te sloppy.

Ik dacht, ik deel het even. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.