Oranje boven!

orange nailsOp een dag als vandaag was ik stiekem toch wel graag Nederlandse geweest. Een gekte zoals je die vandaag op daar kan zien, dat zijn taferelen die zich bij ons nooit zouden voor doen. De vrolijke openheid van de gekroonde hoofden bij onze noorderburen zal daar wel voor iets tussen zitten.

Hoe het ook zij, ik zag vandaag op Twitter, Pinterest en Instagram menig oranje gekleurde nagels passeren – en heus niet alleen van Nederlandse dames! Perfect normaal ook: oranje is een heerlijk kleurtje voor dit voorjaar en komende zomer! Doe iets neon of knàloranje en je ziet er meteen helemaal hip uit. Maar je kan ook bescheidener kiezen voor koraal of vermiljoen, oranje-rood dat altijd stijlvol is. En die kleuren passen echt bij elke outfit!

hema oranje nagellakEen oranje nagellak van bij HEMA. Veel Nederlandser moet het niet worden! Voor €2,95 kan je je helemaal uitleven.

Combineer met een royaal blauw (zoals de jurk van Maxima tijdens de inhuldiging, een prachtstuk van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau) voor een opvallend detail of een leuke nail art. En je hoeft deze kleurtjes nog niet meteen weg te gooien! Op het afgelopen EK deed het Nederlands voetbalelftal het niet bijster goed, maar over het algemeen behalen ze wel knappe resultaten.

(Als de Rode Duivels op goede koers blijven, kan je bij HEMA voor diezelfde €2,95 gewoon ook een zwarte, gele en rode nagellak kopen. ;) )

HEMA gaat overigens drie leuke nieuwe series aan hun nagellakken toevoegen! En ze zien er leuk uit… Er zijn de Holographic lakjes die dankzij hun fijne glinstering voor een multicolor effect zorgen. Met de Chameleon nagellak geef je je nagels een warme en glanzende gloed, met een metallic effect. En wie van glitters houdt, kiest vast een van de Glitter lakjes in felle tinten.

Nail art blijft troef! Maar ik hou het voorlopig nog maar even bij mijn oranje! ^^

hema holographic nagellakhema glitter nagellakhema chameleon nagellak