Nieuwjaar-nagels (deel 2)

Ook in dit najaar zijn gouden en zilveren nagels. Het nieuwe jaar in met een hoge bling-factor dus! Goud en zilver zijn feestelijk en leuk, maar ook makkelijk te combineren. Kijk even naar de juwelen die je wil dragen en stem je lakje daarop af. Qua kleding hoef je geen aandacht te schenken want beide tinten werken op alle kleuren, hoewel goud meer bij warme kleuren gaat en zilver bij koudere. Dit is echter volgens het boekje, want dit najaar zie je vaak blauw of groen met goud, terwijl rood en oranje in combinatie met zilver ook knap opvallend zijn.

goudenzilver2goudenzilver3

Het is dus maar wat je wilt bereiken met je look. Een nadeel van deze klassiekers op nagels is dat ze in combinatie met lange of puntige nagels vaak een nogal scherpe look krijgen. Wil je het vriendelijker houden, ga dan voor de klassieke ronde korte nagel.

goudenzilver5

Op de foto’s merk je dat de dames rekening hebben gehouden met de kleur van hun juwelen om een tint te kiezen voor hun nagels.goudenzilver4

Let bij het lakken van zo’n dekkende tint goed op. Vegen zie je namelijk onmiddellijk.

Het mooiste resultaat krijg je met deze laktechniek. Begin uiteraard met een goede basisverzorging.

druppel een dropje nagellak in het midden van de nagelplaat
– maak 3 vloeiende bewegingen van nagelriem naar free edge: een keer in het midden, een keer langs de ene kant en een keer langs de andere kant
– breng indien gewenst extra lagen aan, maar laat goed drogen tussen elke laag

Dit doe je zowel met de basislak als de gekleurde lak. Heb je brede nagels, laat dan links en rechts een klein lijntje ongelakt. Dit doet de nagels langer en smaller lijken.

 

Veel plezier!

goudenzilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.