New Look knows: Nails are part of fashion!

New Look VIP Shopping Night MONAI Artistic Colour GlossGisterenavond opende op de Meir de vernieuwde vestiging van New Look de deuren. Een rode loper voor de deur en een glaasje champagne bij binnenkomst zetten direct de juiste toon! De winkel heeft een meer volwassen uitstraling gekregen: weg zijn de fluogele bordjes met schoenen: de “shoe heaven” is nu stijlvol wit met grijze en zwarte accenten. Very much fan van de mannequins in metaal!

New Look vergat echter ook niet om de focus eens te leggen op nagels – naast nieuwe kledingstukken, murenvol schoenen en fancy accessoires. Het team van MONAI mocht demonstraties geven met Artistic Colour Gloss: een gel polish systeem dat 3 weken mooi blijft!

Ruth, zaakvoerder van MONAI uit Wijnegem, klonk vol lof:

MONAI Ruth DeruddereToen New Look ons vroeg om hier demonstraties te komen geven, heb ik dat met veel plezier aanvaard! Ik ben zo blij dat fashion niet langer verzorgde nagels over het hoofd zien. Op de catwalk zijn modellen niet alleen perfect opgemaakt, ze hebben ook altijd een unieke look op de nagels mee – een hele verandering! Hopelijk gaan dames nu niet alleen een tweemaandelijks kappersbezoek inplannen, maar ook een regelmatige afspraak maken bij hun nagelstylist?

Ook over de producten is ze in de wolken. Artistic Colour Gloss is een soak-off gel polish systeem dat makkelijk aan te brengen is, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Elke laag gaat 30 seconden in de lamp en is daarmee droog. Na een behandeling ben je 3 weken gerust: ACG belooft niet te breken.

Artistic Colour Gloss model vijlenArtistic Colour Gloss opruwenArtistic Colour Gloss cleansen

 

 

 

 

Artistic Colour Gloss aanbrengen

Eerst worden de nagels volledig in model gevijld. Daarna wordt met een zachte vijl, vergelijkbaar met een buffer blokje, de natuurlijke glans van de nagels gehaald. Dan volgt een laagje primer, dat net als alle andere laagjes 30 seconden moet uitharden, daarna kleur, eventueel nog een tweede laag kleur en een top coat om de boel te verzegelen en glazend te houden.

En het kleurenaanbod is vrij verbluffend! Ik ben naar huis gegaan met Controlling – ik had de naam van deze zwarte glitter niet gelezen, maar het is duidelijk een perfect match… ;)

MONAI Ruth Deruddere

 

MONAI Maty Liesenborgs

 

Jill Coupe

De collectie van New Look bracht alleszins ook veel leuk. Stijlvol zwart en wit, zachte tinten die de lente aankondigen en een paar leuke stukken zoals je ze alleen bij New Look kan verwachten. Elfi van Glam at Heart en ikzelf waren het alvast eens over deze sweater: must have! ^^ Elfi is mijn nails partner-in-crime: ze presenteert op Tagmag.be een wekelijks nailart rubriekje. De Valentijnseditie staat sinds gisteren online! Ga hier een kijkje nemen en leer beertjes tekenen op je nagels…!

Glam at Heart bunny sweater New Look

Wisten jullie trouwens dat New Look ook een eigen lijn nagellakjes heeft? Gold By Giles stond beneden bij de accessoires vrolijk te wezen als lentekleurtjes: eentje nude en eentje in een mooi oranje koraal tint.

New Look nail polish

Have fun shopping at New Look, en stuur me een berichtje als je jezelf of je handen herkent op de foto’s! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.