Nailstyle op Facebook!

Facebook logoHet heeft lang geduurd, voornamelijk omdat ik niet goed weet wat ik naast mijn eigen Facebook nog op mijn Facebook-voor-de-blog zou moeten zetten. Maar misschien is het wel een goed idee om mijn vrienden, die niet per definitie allemaal fan zijn van felgekleurde nagels en geurige handcrèmes, niet continu lastig te vallen met berichtjes net daarover… :)

Een aparte Facebook page dus. Liken die handel!

Waarom?

  • Om op een gemakkelijke manier op de hoogte te blijven van nieuwe updates, gewoon in je Facebook-timeline. Jij wilt toch ook graag de laatste nieuwe producten en kleurtjes weten?
  • Om te weten te komen welke producten ik like. Er zijn meer nagellakjes dan de superbudget dingen of de duurdere merken bij de parfumerie. Ook voor kunstnagels is er een breed gamma.
  • Om mij makkelijk te kunnen vertellen wat jullie boeiend vonden, of om jullie mening met me te delen over bepaalde producten. Misschien zelfs om me iets nieuws voor te stellen?

Klik hier en weet onmiddellijk weer wat doen op een leeg momentje… ;)

Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.