Michelle Obama kiest voor Artistic Colour Gloss!

Een tweetal weken geleden introduceerde ik op NailStyle Artistic Colour Gloss van Artistic Nail Design, het nieuwe product van Tom Bachik, op en top Amerikaans, dat nu stilaan ook de rest van de wereld begint te veroveren. Sinds kort is het zoals ik al zei ook in België verkrijgbaar.

Mocht het bericht van vorige keer nog niet overtuigend genoeg zijn dat dit echt wel een topproductje is, zowel in stijl als kwaliteit, kan dit misschien helpen.

Op 4 september gaf de Amerikaanse first lady Michelle Obama de openingsspeech op de Democratic National Convention, en naast voor haar meelevende en bemoedigende woorden was er ook veel aandacht voor haar stijl en, jawel, nagels! Het is niet de eerste keer dat de pers het heeft over de kleding van mevrouw Obama. Ze weet telkens vriend en vijand te verrassen door steeds te kiezen voor een speciale en vaak kleurrijke doch altijd stijlvolle outfit. Die avond was de jurk van Tracy Reese, een jurk van zijde in roze en koperkleur. Matchen met roze J.Crew pumps? Absoluut.

Michelle Obama Artistic Colour Gloss

De nagels waren afgewerkt in een lavendelpaarse grijsachtige kleur. (Die nagelproducten blijven maar met nieuwe kleuren afkomen, het wordt een uitdaging ze te blijven benoemen!) Het blitse kleurtje wordt bij Artistic Nail Design gewoon “Vogue” genoemd: een lila-grijze kleur met een lichte sparkle. Perfect voor de aankomende herfst, faible genoeg om te werken bij een felle outfit maar opvallend genoeg om een sobere outfit werkelijk af te maken.

Op naar de winkel (of de webshop) dus, want dit kleurtje wil je niet in je assortiment missen!

Een gedachte over “Michelle Obama kiest voor Artistic Colour Gloss!

  1. Pingback: Rihanna | NailStyLe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.