Matte is here to stay!

OPI matte top coatDe matte trend is nog lang niet uit het straatbeeld! Daar waar de kleuren in het najaar eerder donker waren, zijn het nu matte lichtere kleuren die worden geïntroduceerd. ProNails verraste eerder met een collectie van 3 subtiele matte kleurtjes (Cotton, Puff & Chalk) in de Matt Couture collectie. Zij wisten hier trouwens ook een gel mee te maken – makkelijk, geen top gloss meer nodig!

Wie de keuze uit 3 maar wat weinig vindt, koopt best een matte top coat. En OPI heeft er net een nieuwtje op de markt gebracht: de Matte Top Coat!

Om te beginnen zorgt deze top coat ook voor een beter behouden van je nagellak. Hij zorgt voor extra bescherming zodat je lak niet te snel begint af te schilferen. Maar je koopt dit soort top coat natuurlijk ook (en vooreerst) voor het matte effect!

Het leuke is dat je op deze manier eigenlijk eender welk nagellakje uit je collectie een volledig nieuwe look kan geven. Twee “kleuren” voor de prijs van één! En er zijn natuurlijk ook veel leuke nail art ideetjes die je kan uitproberen. Een shiny-mat french manicure bijvoorbeeld. Of bolletjes, strepen, … Dek je nagel op een paar plaatsen af met striping tape, en zie een mat versus blinkend tijgerprinteffect ontstaan!

Echt weer zo eentje om in de collectie te hebben zitten… :)

Wisten jullie overigens dat OPI sinds kort ook op Twitter en Instagram te vinden is? Stuur een tweet naar @OPIBelux en mention dezelfde naam op Instagram in je nagelcreaties! :)