Light Elegance lanceert Cool Gel

Light Elegance Cool GelOnlangs had ik het over de vervelende eigenschap van gel om heet te worden onder een UV-lamp, tijdens het uithardingsproces. Gelnagels laten zetten werd zo wel een pijnlijke zaak. Niet te voorkomen… of toch?

Light Elegance heeft recent Cool Gel op de markt gebracht, een gel die belooft niet meer heet te worden tijdens het uitharden. Daarnaast werkt de gel ook nog eens heel gemakkelijk: de gel loopt niet uit, is zelf-modellerend en vijlt heel gemakkelijk.

Het vorige artikel heeft ook uitgelegd waarom gel heet wordt: hoe meer fotoinitiatoren, hoe warmer, maar ook hoe sneller uitgehard. Blijkbaar heeft Light Elegance dan het geheim ontdekt: slechts 2 minuten in een UV-lamp voor volledige uitharding, en toch geen hittevorming.

Light Elegance Jim & LeslieDat krijg je natuurlijk wanneer een nagelstyliste en een chemist met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Zij, al jaren professioneel nagelstyliste, heeft hem, chemicus van opleiding, geïnspireerd om gel steeds beter te maken. Problemen pakken ze samen aan. Schattig eigenlijk. :)

Light Elegance staat heel dicht bij de mensen die met hun producten werken. Bij vragen of problemen kan men steeds bij hen terecht. De gels worden gemaakt met oog op verbetering, innovatie en gebruiksgemak. Amerikaanse topkwaliteit van een maker met uitgesproken liefde voor chemie.

Light Elegance heeft MONAI uit Wijnegem als exclusief verdeler voor hun producten. Ook de Cool Gel vind je in hun assortiment. De zaakvoerster van MONAI is alvast in de wolken. Dringend eens langsgaan! MONAI heeft een webshop en levert ook gewoon thuis. Vind de cool gel hier!

Hebben jullie deze gel al getest? En, blijft het “cool”?

Een gedachte over “Light Elegance lanceert Cool Gel

  1. Pingback: Eerste kennismaking met Light Elegance gelproducten: positief! | NailStyLe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.