Fun met L’Oréal top coats!

l'oreal top coat collectionHet is een tijdje geleden dat ik deze voor de eerste keer zag, maar pas nu heb ik ze ook opgemerkt bij andere mensen. De L’Oréal top coats zijn ongelofelijk leuk. Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, ben ik wel fan van een speciale top coat. Die van Hema bijvoorbeeld is echt erg aan te raden: goedkoop en mooi!

Deze top coats hebben ook weer de eigenschap een eenvoudige kleur een beetje te pimpen. Er zijn er drie verschillende: een gouden, een zwarte en eentje met zwart en wit door elkaar. Perfect voor confetti nails!

L'Oréal Confetti top coatDe borsteltjes zijn vergelijkbaar met die uit L’Oréals reeks Color Riche Le Vernis lakjes: een beetje breder uitlopend zodat je zonder moeite en zelfs in één penseelstreek je hele nagel van sparkles kan voorzien. Een tweede laagje kan ook, om voor nog wat meer te zorgen. Ik ben ook absoluut weg van die reeks: frisse kleurtjes en top houdbaarheid voor een zacht prijsje.

De flesjes zijn langwerpig en iets mooier afgewerkt dan die van de normale Color Riche lijn. Een dopje met goud en zwart maakt het er al meteen een pak verfijnder uitzien.

Ik vind het alleszins een geslaagd resultaat!

l'oreal confetti nails