Finess op Estetika: High shine heruitgevonden

Finess Nails op EstetikaEstetika is de plek bij uitstek om nieuwe producten in de schijnwerpers te plaatsen. Dat is ook het Belgische Finess Nails niet ontgaan. Zij staan al jaren twee keer per jaar op de beurs, en dit jaar werd hun stand zelfs nog iets uitgebreider met een gezellige ontvangstarea aan de achterkant (en uit het zicht) van de shop.

De nieuwigheden van Finess zijn de Diamond Color Gel, en de nieuwe collectie nagellakkleurtjes voor het voorjaar. Maar er zijn er veel meer dan die nieuwe zes… Keuzes, keuzes…

Diamond Color Gel is werkelijk een revelatie. Een van de dingen die ik spijtig vind aan gellak, is dat het iets minder lang blijft dan gelnagels en ook iets minder stevigheid biedt. Als je er dan toch iets semi-permanent over zet, vind ik dat dat toch ook tegen een stootje moet kunnen. Een stevig stootje.

Diamond Color Gel is hier eigenlijk een antwoord op. Opbouwen doe je met een bouwgel naar keuze, en die leg je zo dik als je zelf wilt. Daarover komt deze gel. Een laag is voldoende om een perfecte dekking te krijgen. Aanbrengen kan met een fijne gel brush even eenvoudig als gellak: smeert vlot uit zonder uit te lopen, kan dun. Er zijn 24 courante kleuren beschikbaar maar het aanbod wordt nog uitgebreid.

Diamond Color Gloss Finess Nails

En daarna ben je klaar: de kleur glanst zonder top coat gedurende 3 tot 4 weken. Extra uithardingstijd van de top coat win je dus – en time is money voor elke nagelstylist. Vanuit professioneel standpunt is dit dus echt eentje om een kans te geven of in het oog te houden!

Trouwens ook wel duidelijk dat ze bij Finess King of shine zijn (eigenlijk Queen of shine, want het is een megatoffe dame die bij Finess de scepter zwaait!) eens je hun nagellakken hebt getest. Het lijkt wel alsof je gel op je nagels hebt zitten: zo glanzend is de afwerking zonder top coat.

Finess Nails Cocktails 2013

Voor deze zomer hebben ze 6 nieuwe zomerse kleurtjes (Mojito en Flirtini heb ik aan mijn collectie kunnen toevoegen – jeej!), maar het aanbod is veel groter! Toen ik achteraf mijn foto’s herbekeek, zag ik daar op die display nog een prachtig groene staan! (Flesjes 5 en 6, als je van links begint te tellen! :D) Groen! <3

finess nails displayfiness display nagellakkenfiness nails nagellak

finess nails flirtini mojito

Op de to-do list: experimenteren met de inhoud van onderstaand potje… Kan je raden wat het is? :D

finess nails pink

Bedankt Finess voor de fijne ontvangst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.