DIT is nog eens een productvoorstelling!

gelish posterProductvideo’s saai zeg je? Presentaties van nieuwe collecties moeten altijd gepaard gaan met foto’s en modellen die wat dromerig wegkijken? Dat is toch iets helemaal anders dan Nail Harmony in gedachten had voor tijdens het Grand Gala dit jaar.

Tijdens CosmoProf in Bologna (een beetje de tegenhanger van Estetika in Brussel) toonden zij aan bezoekers en hun distributeurs dit filmpje om de nieuwe collecties Gelish Soak-Off Gel Polish voor te stellen. Het is eigenlijk niet echt een filmpje, maar meer een klank- en lichtspel met Disneyland-esque trekjes!

Moet je gezien hebben…

Gelish is hier bij ons een van de bekendste gellak systemen. Ook dit systeem combineert de duurzaamheid van gel met het gemak van aanbrengen en verwijderen van nagellak.Uitharden gebeurt in 30 seconden onder een Harmony Power LED Lamp. Onder een klassieke UV-lamp gaat het ook en duurt het 2 minuten. Sowieso wel een tijdswinst ten opzichte van de meeste gel-systemen, en time is money!

Maar de klant mag ook gelukkig zijn. Met Gelish gaat die naar huis met een onberispelijke manicure gedurende 3 weken. Geen barstjes, stukjes eruit en een glans die blijft gedurende de ganse periode. Wie niet om kan met het dikke gevoel van gel, of wie ooit een slechte ervaring heeft gehad bij een nagelstylist die het niet zo nauw nam met zijn of haar vak, kan dit beslist eens proberen. Er wordt minimaal gevijld voor applicatie, de producten worden niet dik gelegd en bij het weghalen komt ook absoluut geen vijlen kijken.

Ik heb zelf het Gelish-gevoel mogen ervaren bij Il Senso, en ik ben wel overtuigd. Il Senso is verdeler voor onder andere Nail Harmony producten. Wil je zelf graag van start gaan met een gellak systeem en wil je meer weten, kan je hen altijd even contacteren voor meer informatie!