Artistic Colour Gloss: Voor nagels met sterallures!

Zin om ook over te stappen naar gel-nagellak? Moet je je salon dringend uitbreiden met een degelijk soak-off systeem?

Neem dan meteen kwaliteit in huis en ga voor Artistic Colour Gloss. Deze gelpolish is niet alleen een erg kwalitatief, ook kent het systeem een ongekende duurzaamheid. Het aanbrengen werkt zoals bij alle gellak systemen met het gemak van een nagellak. Artistic Colour Gloss hardt uit onder zowel LED als UV licht. Alle kleuren, die ook de modetrends mee volgen, hebben een prachtige hoogglans finish die weken blijft.

Artistic Nail Design Artistic Colour Gloss

Verder belooft het product wat alle gellak producten beloven: tot 3 weken perfecte glans en kleur, zonder brokjes, schilfers of scheurtjes. De natuurlijke nagel raakt niet beschadigd tijdens het plaatsen noch het verwijderen!

Nog niet overtuigd dat dit nieuwe product top is? Neem het dan aan van Tom Bachik, Hollywoods number 1 manicurist. Hij is de man achter dit product. Niet alleen heeft hij de nageltjes van onder andere Victoria Beckham, Jessica Biel en Beyoncé reeds menigmaal onder handen genomen, ook is hij erg bezig met de technische kant van het ontwikkelen van nagelproducten. Liggen Vogue, Glamour of Elle vaak op je tafel, dan is de kans groot dat je al werk van hem hebt gezien omdat Bachik zowat alle grote campagnes manicuurt. Gucci reclames? Yep, Tom Bachik. Het gaat niet alleen om de handtassen, dames! Toms Twitter account heet overigens niet toevallig @RedCarpetMan!

Gun jezelf een manicure zoals de sterren!

Dit is trouwens de meester zelf aan het werk. Hij legt je uit hoe je te werk gaat.

Je kan de Artistic Colour Gloss soak-off gel vinden bij Monai, exclusief distributeur van het merk in België. Enkel zij mogen de producten van Artistic Nail Design verdelen. Bij Monai werkt een team opgeleide nagelstylisten die op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en je altijd vriendelijk met woord en daad kunnen helpen. Om gevestigde nagelstylisten, schoonheidsspecialisten, kappers en pedicures met dit nieuwe topproduct vertrouwd te maken, bieden zij gratis kennismakingscursussen aan. Ideaal dus! Meer informatie vind je op hun website. Neem gauw contact op, want de plaatsen zijn beperkt!

Wie graag de nagels eens wil ingekleurd zien met Artistic Colour Gloss, kan hen contacteren op 03 454 44 95 voor een afspraak. Ze hebben een heel knappe nagelstudio waar je mag vertrouwen op een hygiënische en professionele plaatsing. (En dat weet ik uit ervaring!)

Een gedachte over “Artistic Colour Gloss: Voor nagels met sterallures!

  1. Pingback: Michelle Obama kiest voor Artistic Colour Gloss! | NailStyLe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.